Pastile de slabit eficient

Pastile de dieta eficiente
Pastilele de dieta care functioneaza te pot ajuta sa slabesti si sa iti stimuleze metabolismul. Unele produse oferă, de asemenea, energie și îmbunătățesc sensibilitatea la insulină. Cu toate acestea, ele nu funcționează pentru toată lumea și trebuie utilizate sub supravegherea unui medic.

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă care vă pot ajuta să pierdeți în greutate includ orlistat (Xenical), fentermină-topiramat și liraglutida (Saxenda). Aceste medicamente reduc capacitatea organismului de a absorbi grăsimea, rezultând o reducere a caloriilor.

Contrave
Contrave este un medicament aprobat de FDA care îi ajută pe oameni să reziste poftei de foame și să-și atingă obiectivele de scădere în greutate. Acesta vizează zonele creierului responsabile cu controlul apetitului și este de obicei prescris în combinație cu un program de dietă și exerciții fizice. Formula sa unică combină două medicamente diferite, bupropiona și naltrexona. Poate fi luat de două ori pe zi. De obicei, medicul dumneavoastră vă va începe cu o doză mică și vă va crește doza treptat. Discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilele efecte secundare, cum ar fi schimbările de dispoziție.

Nu se știe exact cum funcționează acest medicament, dar se crede că crește senzația de sațietate și reduce pofta de mâncare. De asemenea, se crede că reduce dorința pentru anumite alimente prin afectarea nivelului de dopamină. Contrave a fost inițial respins de FDA în 2011, dar după mai multe studii clinice, a fost aprobat în 2014. Medicamentul poate provoca hipertensiune arterială la unii pacienți. Pacienții cu afecțiuni cardiace ar trebui să evite acest lucru. Cei cu antecedente sau depresie sau gânduri suicidare nu ar trebui să ia medicamentul. Nu este recomandat persoanelor care iau inhibitor de oxid de monoamină (IMAO), deoarece poate interfera cu eficacitatea medicamentelor lor.

Contrave este un ajutor pentru pierderea în greutate, dar nu este un remediu miraculos. Modificarea stilului de viață sănătos și menținerea acestora după ce îți atingi obiectivul este cheia succesului pe termen lung în pierderea în greutate. Echipa FORM vă va ajuta să dezvoltați abilitățile și obiceiurile necesare pentru a vă menține greutatea pe viață. În plus, vă putem ajuta să găsiți un medic care este autorizat să prescrie medicamente precum Contrave.

Qsymia
Qsymia, un medicament oral de slăbit care combină topiramatul și fentermina, este o combinație a celor două. Este prescris pacienților supraponderali cu IMC ridicat. Luarea acestei pastile împreună cu exerciții fizice regulate și dietă vă poate ajuta să pierdeți în greutate. De asemenea, poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol. De asemenea, vă poate stimula energia și starea de spirit, astfel încât să vă simțiți mai pozitiv.

Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a lua acest medicament, deoarece poate interacționa cu alte medicamente. Nu ar trebui să fie luat de persoanele care au o glandă tiroida hiperactivă sau glaucom sau de cei care iau antidepresive de tip monoaminooxidază. Nu este recomandat femeilor însărcinate, deoarece poate dăuna fătului. Medicul dumneavoastră va efectua o evaluare medicală completă înainte de a vă prescrie acest medicament.

În două studii majore, Qsymia (fentermină/topiramat cu eliberare prelungită) a facilitat în mod semnificativ pierderea în greutate în comparație cu placebo și, de asemenea, a afectat pozitiv nivelurile de trigliceride și HDL-C la adulți. La participanții adolescenți, sa constatat că scade tensiunea arterială. Este esențial să știm că retragerea bruscă a Topiramat, o componentă a Qsymia, a fost asociată cu convulsii la persoanele fără antecedente de convulsii sau epilepsie.

Qsymia blochează semnalele din creier care indică foamea. Acest lucru vă poate ajuta să mâncați mai puțin și să evitați supraalimentarea. Aceasta este o problemă comună cu alte medicamente care suprimă pofta de mâncare. De asemenea, te poate face să te simți mai satul după masă, astfel încât să fii mulțumit mai mult timp.

Qsymia este disponibil numai pe bază de rețetă, așa că medicul dumneavoastră va trebui să vă examineze înainte de a vă recomanda. Pilula este administrată pe cale orală ca o capsulă cu eliberare prelungită, iar doza variază în funcție de dimensiunea corpului dumneavoastră. Ar trebui luat o dată pe zi dimineața.

Fentermină
Phentermine este un medicament de slăbit aprobat de FDA care vă poate ajuta să vă atingeți corpul ideal. Medicamentul funcționează prin suprimarea poftei de mâncare și reducerea poftelor, făcând mai ușor să ții o dietă sănătoasă. De asemenea, te ajută să arzi mai multe calorii. Acest lucru îl face un instrument eficient pentru persoanele care se luptă să slăbească doar cu dietă și exerciții fizice.

Acționează prin blocarea reabsorbției norepinefrinei și a serotoninei, care reglează foamea și sațietatea. De asemenea, reduce producția de acizi grași, ajutându-vă să pierdeți în greutate. De asemenea, poate preveni retenția de lichide și poate îmbunătăți sănătatea cardiovasculară. Fentermina este adesea prescrisă ca parte a unui plan cuprinzător de tratament pentru obezitate. Medicamentul este luat pe termen scurt, împreună cu alte tratamente, cum ar fi modificarea comportamentului și modificările dietei.

Pacienții cu tulburări de alimentație pot beneficia și de medicament. Studiile arată că fentermina poate ajuta persoanele cu tulburare de alimentație excesivă să piardă în greutate și să-și controleze simptomele. Este important de reținut că medicamentul nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau mamele care alăptează. Asta pentru că poate trece prin lapte și poate provoca rău unui copil.

De asemenea, nu este sigur pentru oricine cu boli de inimă, hipertensiune arterială, glaucom sau o glanda tiroidă hiperactivă. Nu este recomandat celor care iau antidepresive sau au antecedente de depresie. Poate provoca probleme grave ale inimii sau plămânilor. De asemenea, nu este o alegere bună să-l luați împreună cu alte medicamente pentru suprimarea poftei de mâncare sau suplimente pe bază de plante. Raportați imediat medicului dumneavoastră orice nouă dificultăți de respirație, angină pectorală sau retenție de lichide. Dacă o faceți, medicul dumneavoastră vă va sfătui probabil să încetați să luați medicamentul.

Imcivree
Imcivree, cel mai recent medicament de specialitate de la Rhythm Pharmaceuticals, se numește Setmelanotide. A fost aprobat pentru gestionarea cronică a greutății la pacienții cu afecțiuni genetice rare asociate cu obezitatea și controlul foametei. În două studii clinice de un an, medicamentul a redus foamea la pacienții cu deficit de POMC, PCSK1 sau LEPR. De asemenea, i-a ajutat să piardă o cantitate semnificativă de greutate și să o mențină.

Medicamentul funcționează prin restabilirea activității într-o cale cerebrală care controlează apetitul și metabolismul. Acesta vizează un grup de gene care au fost legate de obezitatea severă și sunt administrate sub formă de injecție subcutanată. În studii, o doză de medicament a dus la o reducere semnificativă a apetitului la mai mult de jumătate dintre participanți. De asemenea, sa constatat că medicamentul este bine tolerat și sigur în ambele studii.

Înainte de a începe tratamentul, este important să fiți conștienți de efectele secundare. Acestea includ oboseală, dureri de cap, amețeli și greață. De asemenea, este important să spuneți medicului dumneavoastră despre orice alte medicamente pe care le luați, deoarece Imcivree poate interacționa cu anumite medicamente.

Imcivree este un medicament puternic pe bază de prescripție medicală, care nu este recomandat pentru utilizare la femeile însărcinate. S-a demonstrat că medicamentul provoacă efecte nocive asupra fătului la iepuri. Nu se știe dacă Imcivree trece în laptele matern, așa că nu este recomandată alăptarea.

FDA nu a evaluat siguranța IMCIVREE în timpul sarcinii sau alăptării. Compania studiază medicamentul în alte tulburări genetice rare care sunt legate de calea MC4R. Este de așteptat ca datele despre siguranța și eficacitatea IMCIVREE în sindromul Bardet-Biedl și sindromul Alstrom să fie disponibile la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2021.

tirzepatidă
Tirzepatida este un medicament nou care se arată promițător ca tratament de slăbire. Face parte dintr-o clasă de medicamente numite agonişti GLP-1, care imită hormonii care controlează nivelul zahărului din sânge şi apetitul. Într-un studiu clinic publicat în New England Journal of Medicine, persoanele cu obezitate, dar fără diabet, care au luat tirezepatidă, au slăbit în medie 52 de kilograme.

Medicamentul este disponibil pe bază de rețetă și se administrează sub formă de injecție o dată pe săptămână. Acționează prin suprimarea foametei, încetinirea golirii stomacului și creșterea sensibilității la insulină. De asemenea, sa demonstrat că reduce nivelul zahărului din sânge și cantitatea de grăsime corporală. Medicamentul a fost dezvoltat de Eli Lilly and Company.

Pe lângă eficacitatea sa în reducerea nivelului de zahăr din sânge, tirzepatida s-a dovedit că are efecte cardiovasculare pozitive și favorizează pierderea în greutate. Poate chiar preveni apariția diabetului de tip 2 și a bolilor de inimă. Se recomandă ca pacienții să utilizeze medicamentul împreună cu dieta și exercițiile fizice pentru a obține rezultate maxime.

Potrivit unui comunicat de presă al lui Eli Lilly, rezultatele SURMOUNT-2 arată că la 72 de săptămâni de tratament, cei care au luat 5 mg, 10 mg și 15 mg de tirzepatidă au înregistrat o scădere în greutate mai mare decât cei care au primit placebo. Obiectivul co-primar al studiului și toate obiectivele secundare cheie au fost îndeplinite.

Deși rezultatele acestui studiu au fost încurajatoare, este important să ne amintim că aprobarea FDA pentru pierderea în greutate nu a avut loc încă. Este aprobat pentru tratamentul diabetului de tip 2 și ar trebui să fie utilizat numai sub supravegherea unui medic. De asemenea, nu ar trebui să fie luat de cei cu antecedente de cancer tiroidian sau sindrom de neoplazie endocrină multiplă (MEN), o afecțiune în care se dezvoltă tumori pe organele endocrine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *