Shake-uri de slabit in farmacii

Shake-uri pentru slabit in farmacii
Shake-urile înlocuitoare de masă vă pot ajuta să pierdeți în greutate atunci când sunt combinate cu exerciții fizice regulate și urmăriți aportul alimentar. De asemenea, conțin micronutrienți precum calciu, potasiu și fier. Cu toate acestea, ele nu pot înlocui o dietă bine echilibrată care include alimente integrale bogate în compuși vegetali și antioxidanți.

Sunt o băutură de înlocuire a mesei
Shake-urile înlocuitoare de masă sunt o modalitate convenabilă de a vă obține nutrienții din mers. Aceste mese lichide conțin de obicei o cantitate bună de proteine, carbohidrați și grăsimi. De asemenea, oferă o gamă largă de vitamine și minerale. Shake-urile înlocuitoare de masă au un conținut scăzut de calorii, ceea ce vă poate ajuta să pierdeți în greutate. În plus, acestea conțin adesea o cantitate mare de fibre, care sunt bune pentru o digestie sănătoasă.

Aceste băuturi sunt ideale pentru persoanele care nu au timp să pregătească o masă și să se așeze să o mănânce. Mai mult decât atât, sunt mai puțin costisitoare decât fast-food-urile și alte delicii dietetice delicioase. Shake-urile înlocuitoare de masă nu sunt un substitut pentru alimente. Shake-urile înlocuitoare de masă nu funcționează pe termen lung pentru a pierde în greutate. Ele nu conțin toate beneficiile alimentelor reale, cum ar fi antioxidanții și compușii vegetali, care sunt vitali pentru sănătatea ta.

Majoritatea shake-urilor înlocuitoare de masă sunt disponibile sub formă de pulbere care este amestecată cu apă sau lapte. De obicei, sunt ambalate într-o sticlă, ceea ce le face portabile și ușor de depozitat. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de arome, inclusiv cafea aromată și ciocolată. Unele dintre ele sunt îndulcite cu ingrediente naturale, care le fac mai puțin zaharoase. Shake-urile înlocuitoare de masă sunt făcute dintr-o combinație de ingrediente diferite, inclusiv ovăz, o sursă de proteine și grăsimi sănătoase. De asemenea, sunt îmbogățiți cu diverse vitamine și minerale, inclusiv fier, calciu și vitamina D. Multe dintre ele au, de asemenea, un nivel ridicat de fibre alimentare, care ajută la prevenirea constipației.

Unii oameni folosesc shake-uri înlocuitoare de masă pentru a crește energia înainte de o competiție sportivă sau un antrenament. Aceste lichide sunt mai ușor de tolerat decât o masă înainte de un antrenament sau de competiție. Cu toate acestea, tulburările gastrointestinale care însoțesc adesea nutriția lichidă pot afecta negativ performanța și timpul de recuperare.

Atunci când alegeți un shake înlocuitor de masă, căutați unul care să aibă macronutrienții unei mese bogate în nutrienți și să aibă un conținut scăzut de zahăr. De asemenea, ar trebui să verificați eticheta pentru zaharuri ascunse, care pot fi greu de identificat. Consultați un dietetician înainte de a cumpăra un shake care înlocuiește mesele.

Sunt un supliment alimentar
Shake-urile înlocuitoare de masă pot fi o modalitate convenabilă de a reduce caloriile. Sunt îmbogățiți cu proteine și vitamine și minerale. Multe conțin substanțe fitochimice și antioxidanți care protejează împotriva bolilor. Le puteți cumpăra în farmacii și supermarketuri. Puteți alege între o varietate de planuri de masă, inclusiv cu conținut scăzut de carbohidrați, cetogenic, bogat în proteine și prietenos cu diabetul. De asemenea, o persoană își poate face propriile shake-uri folosind pudre proteice și iaurturi. De asemenea, pot adăuga semințe, fructe, legume și nuci.

Băuturile înlocuitoare de masă sunt un instrument util pentru pierderea în greutate, dar nu trebuie folosite pe termen lung. Acestea ar trebui să fie utilizate împreună cu mesele sănătoase, iar scopul fiecărei diete ar trebui să fie învățarea despre alimentația sănătoasă și stilul de viață. Aceasta include învățarea importanței consumului de alimente proaspete, bogate în nutrienți.

Sunt o băutură de slăbire
Băuturile de slăbit sunt o modalitate excelentă de a-ți obține nutrienții fără caloriile adăugate de la o masă. Conțin niveluri ridicate de proteine, fibre și alte vitamine și minerale esențiale care ajută la stimularea metabolismului și la arderea mai multor calorii. De asemenea, sunt hidratante și ușor de preparat. Pentru a le maximiza beneficiile, pot fi combinate cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice. Aceste băuturi pot fi folosite și pentru a înlocui mesele tradiționale dacă aveți un stil de viață încărcat.

Shake-urile înlocuitoare de masă sunt adesea îmbogățite cu nutrienți care nu pot fi ușor disponibili într-o dietă tipică americană, cum ar fi calciu, potasiu, fier și vitamina D. De asemenea, oferă până la 25 de grame de proteine pe porție și au un conținut scăzut de calorii, deși trebuie consumat ca supliment, nu ca înlocuitor pentru o masă completă.

În ciuda cercetărilor promițătoare, shake-urile înlocuitoare de masă nu sunt o soluție de pierdere în greutate pe termen lung. De fapt, înlocuirea alimentelor întregi cu shake-uri de înlocuire a mesei vă poate lăsa într-un ciclu de restricții și apoi agățați și, în cele din urmă, vă poate recăpăta greutatea pe care ați pierdut-o. Băuturile pentru slăbire au, de obicei, mai puține substanțe nutritive decât alimentele integrale și le lipsesc substanțele fitochimice și antioxidanții care se găsesc în fructe, legume, leguminoase și cereale integrale.

Unele studii au arătat că înlocuirea uneia sau ambelor mese cu băuturi înlocuitoare de masă vă poate ajuta să pierdeți în greutate, dar cele mai multe dintre acestea sunt mici și pe termen scurt. Majoritatea oamenilor nu pot trăi doar din aceste băuturi și vor suferi de deficiențe nutriționale. Shake-urile înlocuitoare de masă vă pot lăsa, de asemenea, într-o mentalitate de dietă, în care vedeți mâncarea ca fiind bună sau rea și poate duce la modele nesustenabile de alimentație.

Cel mai bun opțiunea pentru a obține o pierdere în greutate durabilă și sănătoasă este de a face schimbări treptate în stilul tău de viață în timp. Băuturile de înlocuire a mesei pot fi un instrument util în acest sens, dar alte instrumente, cum ar fi urmărirea aportului alimentar și obținerea de informații profesionale de la un dietetician înregistrat, sunt, de asemenea, importante. Aceste instrumente vă vor ajuta să mențineți o dietă echilibrată și hrănitoare, în timp ce faceți loc pentru delicii precum shake-ul preferat de înlocuitor de masă.

Sunt o băutură de slăbire
Mulți oameni care doresc să slăbească apelează la shake-uri înlocuitoare de masă. Aceste produse conțin o cantitate bună de proteine și fibre, care ajută la menținerea stomacului plin. Aceste băuturi conțin, de asemenea, nutrienți importanți, cum ar fi calciu, vitamina D, potasiu și fier. Cu toate acestea, acestea ar trebui folosite ca supliment și nu ca înlocuitori pentru alimente sănătoase.

Băuturile de înlocuire a mesei pot fi îmbogățite cu vitamine, minerale și alți nutrienți pentru a ajuta la completarea golurilor nutriționale în timp ce încercați să reduceți caloriile. Unele shake-uri conțin substanțe fitochimice și antioxidanți despre care se crede că protejează împotriva bolilor. Când alegeți un shake pentru slăbit, verificați eticheta pentru a vă asigura că conține un număr rezonabil de calorii.

Majoritatea shake-urilor înlocuitoare de masă conțin carbohidrați, grăsimi și proteine. Unele au adăugat și fibre, deși de obicei sunt mult mai puține decât cantitatea găsită în alimentele integrale, cum ar fi legumele, leguminoasele și fructele. Shake-urile înlocuitoare de masă nu sunt o soluție pe termen lung pentru pierderea în greutate și te pot lăsa într-o mentalitate de dietă. Acest lucru poate duce la un ciclu în care restricționați mâncarea și apoi mâncați în exces.

Ar trebui să știți că unele shake-uri înlocuitoare de masă au porții ascunse, ceea ce poate contribui la creșterea în greutate. Unele shake-uri, de exemplu, conțin până la 25 de grame per porție de carbohidrați. Mai mult, pot avea cantități mari de zahăr și sirop de porumb în ele. În plus, unele shake-uri înlocuitoare de masă nu sunt o alegere bună pentru sportivi, deoarece pot interfera cu performanța lor și pot provoca oboseală musculară.

Băuturile înlocuitoare de masă vă pot ajuta să pierdeți în greutate, dar nu sunt un remediu pentru obezitate. Cel mai bun mod de a pierde grăsimea este să faci ajustări ale stilului de viață pe termen lung și să consumi alimente nutritive de înaltă calitate. Este important să vă echilibrați obiceiurile alimentare cu exerciții regulate și suficientă odihnă. Acest lucru vă va ajuta să mențineți o greutate corporală sănătoasă și să vă îmbunătățiți sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *