Vreau sa slabesc sanatos 20 Kg

Cum să slăbești 20 kg sănătos

Slăbirea a 20 kg sănătoasă este posibilă urmând un set de recomandări dovedite pentru pierderea în greutate. Acestea includ sfaturi de stil de viață, dietă și exerciții fizice.
Pierderea în greutate apare în general atunci când arzi mai multe calorii decât consumi. Pentru a pierde 20 kg, va trebui să arzi mult mai multe calorii. De asemenea, este important să vă ajustați programul de somn, astfel încât să vă puteți trezi mai devreme pentru exerciții fizice.

Exercițiu
Mișcarea este o parte importantă a oricărui stil de viață sănătos și poate fi de ajutor pentru pierderea în greutate. Exercițiul este orice activitate care vă crește ritmul cardiac, vă lucrează mușchii și vă îmbunătățește starea fizică. Poate fi orice, de la sporturi de echipă, jogging sau dans până la haltere sau yoga. Pentru a pierde în greutate, trebuie să arzi mai multe calorii decât ceea ce consumi. Pentru a realiza acest lucru, ținește 225-420 de minute de exerciții în fiecare săptămână.

Cura de slabire
Este important să ne amintim că pierderea în greutate este un proces și nu un rezultat instantaneu. În general, se consideră mai sănătos (și mai durabil), să slăbești lent în timp. Dieta, exercițiile fizice și alte modificări ale stilului de viață vă pot ajuta să obțineți o pierdere intenționată în greutate.

Pentru a pierde 20 de kilograme, trebuie să arzi mai multe calorii decât ceea ce consumi. Aceasta înseamnă să mănânci mai puțini carbohidrați și să renunți la zahăr. De asemenea, este important să evitați alimentele procesate, cum ar fi granola și iaurtul, care sunt adesea încărcate cu zahăr.

Mangesh Singh, în vârstă de 34 de ani, s-a luptat cu greutatea sa încă de când era tânăr. A încercat să înot, să facă sală și alte diete, dar nimic nu a funcționat. Aflați despre călătoria sa inspirată de a pierde 20 de kg în doar 2 luni.

Managementul stresului
Stresul face parte din viață și poate avea atât efecte pozitive, cât și negative. Unii oameni fac față stresului mai bine decât alții, dar este important să știi cum să-ți gestionezi propriul stres.

Stresul cronic de grad înalt poate provoca anxietate, depresie și probleme de somn. De asemenea, poate duce la hipertensiune arterială sau probleme de greutate. Poate chiar suprima sistemul imunitar, făcându-vă mai vulnerabil la boli. Este important să adoptați obiceiuri mai sănătoase și să evitați metodele de coping nesănătoase.

Includeți activități care reduc stresul în rutina dvs. zilnică, cum ar fi meditația, respirația profundă și vizualizarea. Aceste tehnici îți activează sistemul parasimpatic, care promovează sentimente precum calm și relaxare. În plus, stresul poate declanșa anumiți hormoni care afectează metabolismul și apetitul. Acești hormoni pot duce la depozitarea grăsimilor, în special în zona abdomenului (viscerală). Acest tip de grăsime a fost asociat cu boli de inimă, diabet și alte probleme de sănătate.

Puteți menține o greutate corporală sănătoasă gestionând nivelul de stres. Dacă întâmpinați probleme în a face față factorilor de stres, cereți ajutor familiei și prietenilor. De asemenea, ar trebui să găsiți un terapeut care să vă învețe metode sănătoase de coping.

Exercițiile fizice, odihna suficientă și mindfulness sunt toate modalități de a reduce stresul. De asemenea, este important să mănânci sănătos și să eviți mâncarea nedorită.

Stresul este o parte normală a vieții și te poate face să te simți motivat să faci lucrurile. Dacă aveți un nivel ridicat de stres care persistă și nu puteți găsi mecanisme eficiente de adaptare, atunci este important să discutați cu medicul dumneavoastră. Ei vă pot recomanda terapie, medicamente sau alte strategii pentru a vă ajuta să vă gestionați nivelul de stres. De asemenea, este important să încerci să fii flexibil și să accepți că unele situații sunt în afara controlului tău. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le puteți controla și să vă reduceți stresul. În plus, asigurați-vă că petreceți timp cu cei dragi și luați pauze de la serviciu. Acești pași simpli vă pot ajuta să gestionați stresul și să vă atingeți obiectivele de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *